Saturday

Ska försöka få mig att bege mig till Årsta för att hämta ut min hårddisk och sen åka o sola. Sjukt seg men det blir väl så när man vet att man ska va ledig i fem dagar. Ska in till stan idag för att käka middag på Tjabba thai med Carina och hennes kollegor, sen ska vi till Kelly´s hahhaaa... Är inte jätte laddad för party men ger det en chans.

Igår var det sista dagen för kursen, det gick jätte bra för dom (som väntat), vi avslutade på Tjabba thai ( två dagar i rad, jag vet men det är så sjukt gott!!) Gick sen till Ali´s för lite alkoholintag. Var inte jätte sugen på supa så det blev två cider och en drink men det räckte gott och väl för mig. Stephanie gjorde ett försök att supa mig under bordet men det gick sådär... Hon köpte en tolva jäger med redbull i ett whiskyglas. Sjukt äckligt men det finns alltid folk som vill ha så den gick åt snabbt. Själv spenderade jag min kväll vid BJ bordet. Kvällen slutade med 500plus. Alla drog vidare och jag drog hem. Klassiker för min del nu... Pallar helt enkelt inte efter fem dagars jobb. Blivit gammal...

Nää nu ska jag bege mig ut i minusgraderna för att få lite gjort.

Ciao!

Längtan...

Just nu sitter jag och längtar till Thailand, det är två månader och 6 dagar kvar tills vi åker. Känns som en evighet.
Resan börjar bli riktigt bra utformad och vi har bokat flera hotell i olika destinationer, 5 nätter i Koh samet i bungalows på stranden, en natt i Bangkok innan vi åker till Singapore, fyra nätter där på lyxhotell, fem nätter i Phuket på ett jätte fint hotell. Vi ska ju till Koh chang efter Koh samet men där har Erik nåt hotell som vi inte behöver boka. Efter Phuket ska vi till några öar runt omkring men det har vi inte riktigt bestämt ännu. Sen är det några nätter i Bangkok innan hemresan. Denna resa kommer nog bli oförglömlig för min del. Oooh vad jag längtar...
Men har ju faktist London att se fram emot innan dess.

Fick en glimt av mitt nya schema och är sjukt nöjd, har redan lagt in ett pass så att jag får lite mer procent. Ska inte ha så jätte mycket pass innan London utan är utlånad dom flesta dagar till olika saker.

Veckan som gått har varit full av förkylning men tog mina dunderpiller från England och dom tog bort det mesta.
Va hos Mille en sväng i Onsdags och vi skulle ha gamenight, ingen va riktigt på hugget och jag va mest stressad över att jag skulle jobba nästa dag så det blev hemgång för min del vid halv tio. Sög verkligen på Marvel och insåg att jag måste uppehålla mitt spelande i en mycket större grad.

Gårdagen spenderade jag hemma hos Erika med Carina och vi satt och snacka till tolv. Pratade om resan till Turkiet i sommar och började kolla lite, sjukt dyrt men det ska nog bli bra.
Idag ska jag åka o sola för att sen ikväll åka hem till Maarit på lite födelsedagsfest.

Ciao!

2012 here i come!

Detta år ska bli det bästa året hittills har jag bestämt. Har dom rätta förutsättningar att planen ska gå i verket.
Börjar detta år med en BJ kurs hela Januari, därefter har jag mina sista dagpass vilka avslutas med en resa till London med Elin. Den resan kommer vara fantastisk! Vi ska shoppa och festa en hel helg. Därefter börjar jag 82% schemat och får ett mer balanserat liv med bara nattpass. Förutom när jag har mina kära kurser. Arbetar ca en månad för att sen åka till ljuvliga Thailand med Erik och bara slappa i en månad. Sen är det typ vår i Sverige och jag kommer att arbeta mina 82% och njuta av livet. I juli blir det bröllop i Turkiet med festvecka i Alanya. I slutet av Augusti åker jag till Malaga för att ha en underbar semester med Karin och vara med i dealer EM. Sen avslutar jag med en resa till Vegas i Oktober med Malou.

Så detta år innebär en del resande för mig och det är ju precis det jag vill!!

Hoppas på lite kärlek runt hörnet nånstans också. Börjar bli dags att träffa någon och dela sin tråkiga vardag med.
Annars så innebär endast nattpass ett stabilt träningsår för mig. Kommer att träna på mina lediga dagar so now there is no excuses...

Nu blir det lite Supernatural framför tvn och te, för har ju en stor padda i min hals som jag vill få bort tills på måndag.

RSS 2.0