Tv serier

Idag upptäckte jag att alla mina serier börjat igen i USA. Så idag blir det tv tittande, b l a Gossip girl, Fringe, Biggest loser, Criminal minds, Vampire diaries, Grey´s anatomy, Csi ny, The mentalist, Medium och The closer. Så nu har jag plötsligt nåt att göra...
Trodde ju att Mélisa skulle komma till Stockholm denna helg men det visar sig ju va nästa helg.

Igår gick vi ut efter kursen och mötte upp rulle kursen på Ali´s. Vi skulle vidare till Golden hits men kön var alldeles för lång för att vi skulle stå i den. Så vi gick över gatan till Gallaway´s. Satt där och softa några timmar för att inse att det nog inte är någon bra idé att gå ut samma dag som man gått upp vid sju. Var ju helt slut vid tolv. Blev tidig hemgång och somna t o m på tuben.

Mitt liv har varit väldigt mkt drama på sista tiden och är ju själv inte huvudrollen i detta, orka ha en massa människor runt mig som måste trycka ner andra för att må bättre själv. Enough!!!

Är just nu så pass motiverad att jag känner för ett scen byte. Ska börja med en vit månad för att sen kick starta mitt nya liv.

Har insett att min semester i november kommer bli den tråkigaste hittills. Har inte råd med något... Men måste ju komma på fötter ekonomiskt så det är bara att bita i det sura äpplet.

Nä, nu e det dax för soffan och lite drama.


Hål i huvudet...

Ännu en gång har det gått lång tid sen jag uppdaterade. Vet inte om detta med bloggande e min grej.?

Har senaste veckan varit ute i sumpan och har kurs i BJ. Sanna är min hjälpinstruktör, NÖT!! Men är ju van vid att göra allt själv så det blir inte mkt slavande för henne. Gruppen i sig är helt ok men har ju inte ännu sett hur dom egentligen är. Första veckan är ju då dom ska hitta sin plats i gruppen och alla är väldigt timida.

I fredags så gick jag o Sanna ut för en öl efter jobbet slutade med tre cider på ca en timme för att bli packad och åka hem för min del. LOL. Gick förbi grillen och fastnade där. Satt och snacka skit till elva. Gick hem och var ju som en zombie pga sömnbrist men höll ut tills jag fick besök av en vän. Slocknade vid fyra.
Igår var jag helseg hela dan och kände inte alls för att gå ut men efter ett kort samtal med Sanna så va jag på väg ändå.
Vi mötte upp Hanna och gick till Ett ställe. Satt och sega men kom aldrig igång. Några vänner till mig kom förbi och vi gjorde det bästa av situationen. Insåg att jag ännu en gång snurrat in mig i allt jävla jox och att det blir mindre komplicerat för varje dag är ju bara en önskan från min sida.

Idag ska jag göra så lite som möjligt för att få bort denna huvudvärk.

Leeedig...

Bloggen har varit död ett tag pga olika resor och skrivkramp.

Har iallafall varit en sväng i Malmoe och jobbat på Malmö open och träffat alla underbara vänner jag har därnere.
Önskar att alla kunde ta och flytta upp så att jag slipper känna mig ensam när jag åker därifrån. Är tacksam att jag får vara en del i dessas liv.
Efter Malmö åkte jag direkt till Berlin och dealerEM, Haveri är ett ord som sammanfattar den resan.
Sjukt kul resa och längtar till nästa år i Portugal.
Kommer tyvärr inte skriva om nåt som hände där för What happens in Berlin stays in Berlin.
Åkte iallafall sightseeing buss genom stan men kommer tyvärr inte minnas mkt för var sjukt bakis.

Sussie flyttade ut så nu e jag solo i min apartamente, skönt men ensamt saknar min homie redan. Så nu e det bara jag o katterna.
Åkte förbi mami en stund i dag och hon var sådär mysig som bara hon kan vara. Träffade sen Erika i stan för en promenix för att sen åka hem till mig och fika. Linda kom förbi och då blev det lite vin.

Snart är det dax för sängen men ska först kolla klart på den skumma filmen The way of war.

RSS 2.0