Vår, vart är du?

Sitter och hackar tänder och insåg att det är sjukt kallt ute. Dags för dagens första påse därav frossan. Sista natt passet sen är jag ledig en jobbar sen fyra, yay... Har varit sjukt mycket på jobbet dessa dagar pga löning. Men inatt jobbar vi en timme mindre.
Kollade mitt konto och insåg att mina lån har minskat så nu kan jag leva. Har ju lagt om dom. Skönt!

Beställde en ångkokare idag så nu blir det nyttig mat som bara den... Har ju som sagt lite ångest för slutet av kuren. Det är ju så lätt att bara ta sin påse och sen är det klart. Nu ska jag bli disiplinerad och tänka på vad jag äter och det är nog svårare än man tror.

Dagarna till semestern blir färre och färre, så snart ska vi åka!!!

Nu ska jag gå o mixa...

Bakis?

Igår hade vi årets brushmiddag och det blev första gången jag åt på sex veckor. Var orolig i flera dagar innan men det gick bra förutom att jag blev sjukt mätt. Vi åt på Helens krog på mariatorget och portionerna är ju inte att leka med där, men som tur är har vi några av killarna som kan äta hur mkt som helst så dom fick av min mat. Drack ju några cider till maten och sen gick vi ju vidare och då fortsatte jag att dricka drinkar, hur gott som helst.
Hamnade hemma hos en av oss och spelade poker och där var det drinkar för en hel armé. Så jag var i ett berusningstillstånd från elva till sex på morgonen. Härligt! hahahaa....
Tog slutligen en taxi hem med Maarit och gick och la mig vid halv åtta. '
Vaknade vid fyra och är inte ett dugg bakis, skönt! Har precis intagit dagens första påse och känner ingen ångest för igår. Nu är det bara att köra på igen.
Summering av gårdagen är att jag tryckte ju i mig ett antal kalorier men kommer nog inte ha några som helst problem  i framtiden med att äta rätt för jag vill inte ha den där hemska mättnads känslan som jag hade igår. Så viktväktarna here i come!!!

Nu är det dags för film marathon, har ju lånat tio filmer av Janne.

kallt...

Sitter här och fryser, är väl hungrig därav kylan. Har sovit dåligt idag för telefonen har ringt flera ggr. Insåg när jag steg upp att ett av samtalen varifrån tandläkaren och att jag ska dit imorgon redan... Men det är ju bättre att få det överstökat. Så blir jag snygg i käften sen.
På måndag ska vi ha våran årliga brushmiddag, då tänkte jag faktist bryta kuren för en dag. Men på tisdagen är det back in business. Har velat fram och tillbaka hur jag ska göra men beslutade till sist att det är faktist en gång om året vi har den.

Så har räknat ut att jag har påsar fram till den 6 april men kommer nog att trappa upp i slutet och försöka äta ca 400 g protein utöver dem så magen får jobba lite.

Läser ju en 18-årings blogg som har blivit känd för att hon bloggar, och irriterar mig varje dag på att hon är så omogen och har massor med stavfel etc... men varför läser jag den då? För att man är ju så grymt patetisk och kan inte sluta läsa om folk som inte har något jobb och bara lever för shopping, för det är väl en dröm för många tjejer eller? Nja, läser den nog för att jag gillar och skratta åt det hon skriver och känna hur vuxen man har blivit de senaste åren...

Nog om det, nu är det dax för dagens första måltid.

Solen skiner

Vaknade till solen idag och känner att nu är våren på väg. Tänkte börja att städa idag för det är ju så härligt när man ser alla dammtussar i solen...

Kuren går bra men har haft några jobbiga dagar när jag tänkt på mat, nu har jag ju inte tuggat på nästan fem veckor. Men har gått ner över tio kg och känner mig sjukt mycket piggare och fräschare. Problemet nu är att jag inte har kläder som passar, alla kläder jag använt tidigare sitter ju nu som påsar och kläder som jag inte kunnat använda kan jag fortfarande inte använda, men det är bara att stå ut. För till sommaren kommer jag vara snyggast.
Det som blir skönt i sommar är ju att jag inte kommer känna mig som en val... utan kommer kunna gå i sommarkläder och inte behöva ha på mig koftor och liknande för att dölja mina valkar.

Har pratat med Ikano idag och lagt om mina lån så min månadskostnad för lägenheten sjunker med 2500kr och det kommer göra en enorm skillnad. Fattar inte att jag inte gjort  detta tidigare. Visst jag har ju redan betalat av 30 tusen på mina lån men måste ju leva också.

Var hos mami igår och hon var inte hemma som vanligt, men fick ju ett och annat gjort istället. Träffade Sussi igår och umgicks lite. Var även hos tandhygienisten på förmiddagen och rensar lite tandsten. Sjukt irriterat tandkött. Ska dit igen på tisdag och även fredag nästa vecka. Kommer bli så fräsch i munnen när allt är klart.

Nu är det dags för mig att ta itu med städningen.

Besvikelse...

Har ju väntat på mina solglasögon och verkligen sett fram emot dem, så när jag får paketet levererat efter många om och men är jag som ett barn på julafton... Men besvikelsen blev enorm, dom är bruna???? WTF?? och ser ut att vara barnstorlek.... lol är allt jag har att säga.... Blev arg och frustrerad, men fick iväg ett mail till företaget och att jag vill ha ett annat par istället och så får vi hoppas att dom är svarta!!!

Nu är det dags för dagens första cigg ute på balkongen i den underbara solen!!!

semester

Nu har vi bokat vår resa i april, till kreta o Platanias detta är vårt mysiga hotell som heter sunset suites.




Ska ju åka med Maarit o Vajb och jag tror att vi kommer ha sjukt najs...
Resan fick vi för ett bra pris 3115:- per pers. Och som sagt det är ju speccat.

Denna helg har jag varit ledig och inte gjort många knop. Idag vart casinots värdetransport rånad, suck... Men som tur var kom ingen till skada. Det verkar som om det ska hända nåt varje år...

Viktresan går bra men tycker att det går lite väl långsamt nu... Men kan ju bara säga att jag inte varit på denna vikt sen 2006 så det känns skönt. Har absolut inga tankar på att bryta och det är ju sjukt skönt. Gick ut en sväng efter jobbet i fredags och drack cola light o vatten...

Nu ska jag glo lite på tv för att sen gå o lägga mig, jobbar ju dag imorgon men måste på några ärenden innan så det blir tidig uppgång.

RSS 2.0