Det här är ju livet...

Senaste veckan har varit nöten... Mkt häng med sköna människor...

Förra veckan så fyllde jag år och firade det med lite fest hos mig...
Här var det öppning av paket...



Haveristerna får skjuss av Kim in till stan...

Sen hamnade vi på 54 vilket var det mest överskattade ställe jag hört om, typ som vårby krogen, äckligt...



Dagen efter jobbade jag dagpass och var lite slite sliten men fick kompa för att åka ut till Ekerö för att fira midsommar med Sanna och gänget. Det var sjukt trevligt och var ju tvungna att åka hem vid två för dagpasset såklart... Men nöjd över kvällen med nötfolk.



Tobbe vart lite sliten....



Idag var vi ute med Milles båt och njöt av det underbara vädret, bästa bästa bästa.... Och som rubriken lyder: Det här är livet....



Sussie var oxå med men hon vill ju aldrig va med på bild...

Så dessa dagar har varit sjukt roliga och är glad att jag känner så mkt härligt folk. Kram på er!!!!!

Nu är det dags för sängen för imorgon är det grönan som gäller...

Busväder

Igår var vi o kolla på Sex and the city 2, vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen. Den var ok men inte over the top. Kändes som  en orgie i labels och lite små hysterisk.

Var med mami på minnesmottagningen igår och fick beskedet att hon inte har alzhaimers, SKÖNT!!!! Nu kan jag pusta ut.

Igår sprang jag för första gången på ca 15 år och då tänker jag inte på att springa till bussen etc. utan bestämde mig på vår promenad att intervall springa lite. Det gick ju bra och hade en grym fart. Men efter andra intervallen insåg jag att jag har urusel kondis. Men det är ju en start.
Viktväktarna går bra och har redan gått ner ett kg. Yeay!!! Är grymt bra på att skriva ner vad jag äter och känner att det hjälper jätte mkt. Bra att ha koll på vad man trycker i sig.

Ikväll ska det jobbas och det är första passet av fem, bläää. Men jobbar ju fyra duty så det borde inte va så jobbigt.

Har varit grymt nere senaste veckan och nästan otrevlig mot min inneboende, SORRY! Beror nog på för lite sömn och stress över att hela tiden ha något att göra, skulle va skönt o bara slappa en dag och inte tänka på några måsten. Men sen så är jag ju oxå en satans soffpotatis och det ska det bli ändringar på.

Nu blir det lite balkonghäng med en nyvaken Sussie.

Första dagen som VV

Idag har jag kört igång med viktväktarna, igår gick jag o Sussie och skrev in oss i hötorget och nu ska det räknas points.

Så till frukost idag tog jag en kopp kaffe m mjölk och youghurt med havrefras. Sen lagade Sussie plankstek åt oss. Lite mos, bea, broccoli, tomat och fläskfilé. Jummie!!!!



Har varit i full gång senaste veckan och kände de senaste två arbetsdagarna att jag e helt slut. Var ju i Västervik med Sussie och det blev sammanlagt 8 timmars sömn på två och ett halvt dygn.
Kul att åka dit men när vi åkte hem regna det så att vi åkte ca 70 på motorvägen.



Väl hemma tänkte jag ta det lugnt men fick ett samtal om att komma in till stan. Väl där hamnade vi såklart på ankan och många gamla haverister dök upp. Slutligen hamnade vi hemma hos mig för lite poker. Dom flesta var sjukt fulla... Och Tania sov som vanligt...



På Vasagatan vid bankomaten när vi andra skulle ta ut pengar fick K. Späck och P-A för sig att börja brottas, påhejade av oss andra och skräckslagna förbigående.

En rolig kväll var det iallafall.




Fredag och jobba bakis...

Igår var sista dagen på snabbkursen med Luci o Ana. Gick bra och efteråt satt jag o väntade på Alice som skulle sluta fem. Planen först var att åka hem till mig och hänga på balkongen men sen såg vi att det va ju fint väder så vi gick till bolaget och köpte oss varsin flaska vin och promenerade till Riddarholmen. Satt där och snacka och tillslut blev vi riktigt sliriga. Här e en rolig bildserie från vår stund i solen.



Bestämde oss för att möta upp några fler som satt på B.B. och efter det hamnade vi på Spyan. Väl där hade jag en fin vinhuvudvärk och kände att jag aldrig riktigt försökte ens att ha kul. Slutade med att jag tappa bort alla och då flydde in i en taxi och åkte hem, hade en sjukt trevlig chaffis så vi snacka hela vägen hem. Sen dog jag i sängen.

Idag vaknade jag av huvudvärk igen... Tog två alvedon och en resorb. Gick o sola en kvart för att sen gå förbi kebaberian och hälsa på Ferre. Käka och nu e jag hemma. Känner inte alls för att jobba men så e det ibland.

Lite vackra solnedgångsbilder kommer här...


Dagpass

Har haft utbildning med två nya dealers, idag är sista dagen. Har gått upp kl 07.00 varje dag och det är ju helt sick.

Igår gick jag 5km på Blodomloppet. Ingen höjdare om jag säger så. Hade sjukt ont i fötterna och helt fel skor. Varje steg var jobbig och jag ville inget annat än hem. Väl hemma så var jag så trött att jag somnade direkt.

Idag vaknade jag tjugo i sex och kände att det är ju lika bra att stiga upp. Tog tag i disken och fixade kaffe. Sussie kom hem efter sitt nattpass och vi snacka lite shiet tills det var dags för henne att sova.

Nu ska jag bege mig till jobbet och ser fram emot att få jobba natt imorgon. Har ju bytt pass med mig själv så jag är ledig på söndag. Ska ju åka till Västervik med Sussie.

Ledig dag

Idag sov jag bara till halvtolv. Vi åkte och sola i fagersjö gick sen till kebaberian och käka en rulle. Sen gick vi förbi bingohallen och prova på lyckan men den var som bortblåst, som vanligt.
Sen dess har jag bökat i min klädkammare. Nu är den äntligen användbar och jag kan njuta av att få bort allt shiet.

Är sjukt sugen på utgång men måste ju sova om en stund, ska ju upp vid halvåtta.

Måste bli klar med det sista. Bye!!

seghet...

Dessa tre dagar har jag varit extremt seg och trött. Även om jag sover mina timmar så e jag fortfarande seg. Inatt har jag sista av tre och det är väl skönt. Men är ju bara ledig imorgon och har hur mycket som helst att göra.
På måndag har jag en fyra dagars utb. med två nya dealers från Rumänien. Kommer bli tungt att gå upp tidigt bara, speciellt på måndag.

På onsdag är det dags för blodomloppet sen är det slut på dessa gåevent för detta år.

Fick höra häromdan att det ska bli ett steg tre... Sjukt roligt och jag ska faan inte ha några krämpor denna gång!!! Förra gången hade jag köttsår på hälarna av mina nya skor så jag satt på mitt feta arsle hela kvällen. Första gången så var jag så trött att vid midnatt kunde jag inte hålla upp ögonen.

Det är nåt som luktar i papperskorgen så nu måste jag gå o kasta den. Äckligt!!

grilla

Idag har jag varit på en timmes promenad och sen har vi grillat, blev kycklingspett med tzatziki och sallad...
Ska jobba idag och kommer vara sjukt trött eftersom jag gick upp vid halv elva... Kan trösta mig med att jag kommer sova som en stock när jag kommer hem.



Det sista är fetaost paket med paprika, tomat och fetaost kryddat med basilika, salt och peppar och olivolja... Sjukt gott och tog detta recept från grekland där vi ofta åt detta...

Dax för duschen sen bär det av till jobbet.

promenera

Idag har jag gått 19000 steg, super!

Har fått mina tänder fixade idag. Sjukt nice blev det!
Varit en sväng på Ikea och City gross. Shoppat lite grejjer. Gick sen och käka kebabrulle i lokala kebaberian och väl där så är det min polare som äger den, hahahaaa... Insikten av att det var sjukt gott gjorde att jag ångrar att jag aldrig gått dit tidigare.

Nu tjatar Sussie på mig att vi ska till stan men jag är helt slut efter två dagar med över femtontusen steg i snitt. Är ju grymt otränad. Men det ska det bli ändring på.

Nu e det dax för en cigg.


Vårruset

Snart bär det av till universitetet och ska promenixa 5km med elva andra från casinot. Fick sponsor tröjor från SS men dom sitter ju som ett korvskinn så jag vill gärna inte gå omkring med den... usch.

Hittade lady Gagas senaste skiva och den e ju skitbra.

Idag har jag druckit vanligt kaffe och käkat en macka till frukost. Känner mig helt uppsvälld och ser fram emot imorgon när kurandet är igång igen.

Ska bli så sjukt kul att Sussie flyttar in här. Fick ju faktist iordning lite igår. WOW!!  Har tömt en garderob åt henne och hittade en massa roliga kläder. Faan det blir så nice när jag kommer in i allt. Har ju hur mycket kläder som helst.

Nu är det dags att börja göra sig iordning och bege sig.


RSS 2.0