Film...

Idag har jag varit på dag två av medlemsutbildningen, är helt mör i huvudet... Det vart ju inte precis det jag hade trott att det skulle va på denna utbildning, handlar ju om samhällsekonomi... Lite halv segt om man säger så men samtidigt väldigt lärorikt...

Idag va mäklaren här och fota vilket innebar att hela min lägenhet ser ut som kaos... Dom har flyttat omkring allt och lämnat dörren till sovrummet öppet, stängt balkongen och STÄNGT badrumsdörren.... Stackars pissisar... Men som tur var kom jag ju vid halv fem och dom va här vid två,tre.

Nu ska jag kolla på The rite och sen sova, imorgon blir det en lång dag...

Balkonghäng med getingar...

Vilket underbart väder!!!! Men fyyy faaan för alla jävla fucking getingar, har väl träffat på en sådär femton stycken idag men har som tur två underbara katter som tycker om att jag bort dom... Men hur patetisk är inte jag då... ropar på katterna direkt det kommer ett flygfä och springer som en liten flicka och blir smått hysterisk.

Igår va Mille här och fixa min vägg i köket och det blev hur snyggt som helst!!!



Imorgon ska jag på facklig kurs i dagarna tre. Sen har jag ett pass in the casa och sen har jag utbildning i fyra härliga veckor.

Nu blir det att glo lite på serier...

Natt...

Sitter framför datorn och har inget att göra, ska väl kolla på lite serier.

Denna ledighet har varit nöt. Började med att klonka 7 lax på Betsson genom freespins på nåt nytt spel. Gårdagen åkte jag till hornstull för att inhandla mat för två veckor framöver. Mötte upp David efter det och satt i solen och fikade, köpte nya skor och sen gick vi en liten promenix.
Idag va jag på Folksam och prata försäkringar... Börjar bli riktigt insatt nu. Träffa härliga Therese efter det och tog en promenad längst Folkungagatan, skulle till Flugger men bästemde oss för att åka till kungens kurva och Rusta. Inhandla tapet och dylikt, hade glömt fettmedlet så va tvungen och gå in på Flugger där, sjukt va det som hände där inne... hahhahaaa.... Frågar en kille om fettmedlet och han ledsagar oss till burken, jag gnäller lite om att den är så stor och undrar ifall det finns mindre men nej såklart inte... Vad kostar den då? 239kr Men va faan, ajaa måste ju ha den så... Går till kassan och börjar prata om vår rabatt då avbryter han mig helt och säger : Du får en rabatt här av mig OK?! Varpå han säger 119kr blir det då... Öhhh va? OK inge gnäll här inte utan betalar och vi går. Vad hände??? Fick 50% rabatt pga vad? Tack tack!!!!!!!
Ibland så klonkar man.
Vi gick vidare till ÖoB därinne hittade jag en transportbur till kissisarna för en tvåhundring så nu har jag äntligen två.

Nu har jag betalat alla räkningar och insett att så mkt pengar jag har kvar denna månad har jag inte haft på evigheter... Faan va sköönt!!! Men det blir att hålla på pengarna i vilket fall som helst.

Imorgon är det dags för jobb igen i dagarna tre, mina tre sista nattpass för en månad.... NICE!!!

Bye bye!!!

Ledig tre dar...

Började min ledighet med att dammsuga och moppa, tvätta två maskiner och sitta på balkongen i solen...
Nu kan jag ta det lugnt resterande dagar och inte behöva tänka på alldagliga saker.
Känner att det ska bli skönt att bara va...
Ikväll kommer Tessie hit och vi ska ha film kväll. Imorgon har jag inga planer och det är faktist helt ok, måste inte alltid göra något. På onsdag ska jag inhandla lite mat och sen har jag möte hos Folksam och ska gå igenom mina försäkringar. Efter det ska jag möta upp Therese och gå och inhandla tapet.

Känner att det börjar bli dags för semester men det är inte långt kvar.

Insåg idag att jag bara har fyra pass på golvet innan min kurs. Sjukt skönt och komma till den insikten, allt blev mkt lättare. Vet fortfarande inget om min kurs men det kommer väl. Vet att jag har Therese som hjälpinstruktör och det är ju nice!

Nu ska jag glo lite på serier och bara va....

balkonghäng...

Vädret går inte obemaärkt förbi... Helt jävla underbart... Varför kan det inte alltid vara sånt här väder i Sverige... Saknar inte vintern för fem öre och hoppas den håller sig borta länge länge till....

Har ju börjat kura och det går hur bra som helst... Vill inte göra en stor grej utav det och hoppas att omgivningen förstår mig. Vill inte va den trevliga tjocka kompisen som alltid hejjar på sina vänner när dom får ragg utan vill tillhöra den kategorin som får ragg, nu påstår jag inte att jag är ful och jätte fet för det är jag inte men däremot så hänger inte självkänslan med alla gånger. Speciellt på sommaren vill man ju inte gå i bylsiga kläder och försöka se smal ut (vilket gör att man ser ännu större ut) Utan jag vill kunna njuta av mig själv utan att behöva tänka på valkar här och där... Det är ju inte så att man vill klä av sig framför någon... Så därför har jag börjat kura... Vet inte hur länge jag ska hålla på men vill bli av med en massa kilon och detta är iallafall en start. Vill ju skaffa mig ett gymkort men så länge jag inte vet vart jag ska bo det kommande halvåret så ligger det lite på is.

Är sjukt nervös för det här med lägenheten, inte själva försäljningen utan förstahanskontraktet i Mariehäll. Vill verkligen ha den och får ont i magen varje gång jag tänker på det. Det är typ det enda jag tänker på och är så oroad att min kötid inte räcker till. Men vi får se, det kommer väl andra ifall jag inte får den.

Ikväll är det jobb som gäller och det känns ok, är lite trött för att jag aldrig sover, vaknar ju hela tiden men idag lyckades jag ligga kvar fram till halvtre.

Känner mig lite ensam och telefonen är konstigt tyst hela tiden, ingen som vill umgås med mig... Nog om allt nu ska det bli lite balkonhäng...

Söta Nikki ligger och myser i täcket...




fredag...

Just nu så är allt upp och ner... Sitter och väntar på besked om en lägenhet och inser att jag inte kommer ha nånstans att bo från och med juli till november ifall jag får den alltså....
Hoppas innerligt att den blir min men är samtidigt jätte nervös. Mkt planering som gått i stöpet senaste dagarna men vi får se vad som händer... Nästa vecka kommer mitt kök tapetseras så att jag slipper oroa mig för det. Så det gäller bara att allt går min väg nu.... Äsch vet inte ens vad jag ska skriva nu så jag lägger ner för idag...

Huvudvärk

Nyvaken och ont i huvudet för andra dagen i rad. Verkar så att jag gnisslar tänder konstant nu och börjar göra det hårdare än förut... Är väl allt jag har o tänka på som gör det...
Jobbar ikväll vilket är sådär skule helst stanna hemma... Men men ska man ha pengar så... Wow vilken tur att vi får lön den 21 denna månad, är så jävla pank... Vet inte hur jag ska få ihop det med cigg...

Verkar bli så att jag ska bo själv i Mélisas lägenhet pga omständigheter i hennes liv så nu måste jag tänka om gällande flytten... Kan inte sälja av allt och behöver planera packningen på ett annat sätt. Men först måste jag fixa mitt kök... Ska jag tapetsera eller måla?? Ifall jag använder tapet så behövs det ju bara på en vägg, ska jag måla så måste jag måla hela köket... Men det är lättare att måla än o tapetsera....

NU ska jag läsa lite....

RSS 2.0