Sjukling...

Hemma och snörvlar. Väldigt lägligt att bli sjuk nu, eller? Sov från åtta igårkväll till ett idag. Normale?! Har tvättstuga nu och att ta sig upp för trapporna var en pärs...
Idag ska jag ligga och kolla på serier och bara vara.
Försöker fixa packningen inför resan i huvudet så att jag kan fixa det på måndag utan problem.

Gårdagen var en hemsk dag för mig, sov bara tre timmar och va tvungen att ta min mor till tandläkaren akut. Satt sen i telefon typ hela dagen kändes det som. Fick mycket gjort iallafall så nu kan jag åka på semester utan att behöva tänka på dessa saker.

Pratade med Folksam igår angående mina pengar som jag blev av med i Portugal, har ju inte hänt något på den fronten sen September. Fick tillslut ett samtal(efter att blivit kopplad till fem olika personer och en flipp) från hon som har hand om det och det visade sig att hon slarvat bort allt. LOL. Får iallafall ut hela summan nu i dagarna. Hon skämdes så hon tog bort självrisken. Det tog bara ett halvår...

För er info: Jag åker om fyra dagar!!! JIppiieeee!!! (Hoppas jag hinner bli frisk till dess!)

Ciao!

Sol, sol ,sol...

Började dagen med kaffe och cigg på balkongen i den underbara solen. Kan man börja dagen bättre??

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och Erik drar till Thailand och jag längtar... Känns nästan overkligt... En månad av sol och vila. Kommer komma hem som en ny människa.

Blivit lite strul med min kommande lön vilket känns så där. Orka att dom glömmer bort att lägga in min procentsats så jag blir återbetalningsskyldig kommande månad. Åkte på en skattesmäll denna månad för att jag fick så hög lön.... Som tur är så är jag i ett billigt land så behöver inte en hel lön.

Ikväll blir det dumplinghärva med ett gäng, nice!!

Nu ska jag bege mig mot liljeholmen för lite inhandling...

RSS 2.0