Helger...

Hela veckan har jag jobbat och varit här och där. Inte åkt hem en enda dag för att bara jäsa i soffan. Så idag har varit min jäsar dag.

I fredags var vi ute med gruppen och tog en afterwork, var grymt seg och kom inte igång utan det blev istället hemgång vid elva.
Gårdagen spenderade jag med underbara Mélisa på stan för att sen avsluta hemma hos mig innan vi gick hem till Jonken som hade hejdå fest.
Vart hemgång direkt efteråt för vart ju ganska salongs.

Finner det intressant hur mycket man gör för människor och ställer upp i vått och torrt och sen får man höra vad dessa så kallade vänner säger om mig till andra. Fattar inte hur folk kan vara så falska och elaka. Jag orkar inte ens ta upp det med personen i fråga för jag är så grymt besviken och varför ska jag ta upp det? För att lyssna på undanflykter eller bortförklaringar, finns inget som kan få mig att glömma det så why bother. Fattar inte bara helt enkelt. Men som sagt glömma och gå vidare, inte min förlust.

Insåg idag att min favorit serie Medium har lagts ner. Såg nyss det sista avsnittet forever... Buuuääääää.....
Men jag har ju några andra och luta mig tillbaka till som tur är.

Nu tänkte jag lyfta arslet ur vagnen och laga lite mat.

sunday...

Nu är min ledighet över och har knappt gjort nåt vettigt. Spendera två dagar med underbara Marleen, hon e sjukt underhållande. Men annars har jag typ inte gjort nåt förutom o glo på serier.
Helt fel dygnsrytm har jag oxå. Kul eftersom imorgon börjar kursen och ska väl upp runt sju nån gång.

Började kura men det var nog det jobbigaste jag varit med om. Hade ont i magen och tänkte konstant på mat. Inte ok. Så jag la ner skiten. Nu måste jag få mitt feta arsle ur vagnen och börja träna. Så e det bara.

Det enda jag tänker på just nu är USA och hur mkt jag vill åka och flytta dit. Kan det inte bara falla ner ett greencard till mig så jag kan dra. Så tanken är väl att jag ska haffa mig en amerikan och leva lycklig i alla mina dagar... As if...

Nu är det dax o kasta in handduken och försöka sova. Natti natti!!

Ledighet i nio dagar...

Idag är första dagen av nio som ska spenderas i ledighetens tecken... Ska bli så sjukt skönt... Har inte varit i form senaste veckan och varit sjukt oalert på jobbet.
Tänkte köra lite kur igen så det blir en vit period nu. Men den har inte varit speciellt blöt heller så det är väl inget som jag kommer sakna.
Ladda ner zumba fitness så tänkte att jag ska skaka mina lurviga till det. Hahahaha...

Känns som att nåt saknas i mitt liv men kan inte sätta fingret på det. Har ju tagit tag i min ekonomi nu så det inte är total misär varje månad, fixade årskort på sl genom jobbet så nu tjänar jag in nästan en tusing på ett år utan att ändra på nåt speciellt. Många bäckar små... Inga onödiga pengar ska spenderas och allt jag gör av med håller jag stenhård koll på. Så det ska nog bli bra, tjänar ju ganska bra så det är dags för att få njuta av den lönen.
En kväll ute kostar väl i snitt femhundra så fyra såna kvällar i månaden är tvåtusen på bara alkohol och dylikt... Så nu e det slut festat ett tag framöver.



Detta år ingiver väl inget speciellt just nu men hoppas att jag kan fylla minnet med roliga händelser och kanske en liten förälskelse...

Hantverkare

Idag väcktes jag av ett samtal från hantverkarna att dom va på väg, äntligen... Har ju haft läckan snart i en månad... Så dom slet nästan ut mitt kök, bytte röret som tydligen var för kort, lol...
Stackars granne under, han har fått skador i vardagsrum, badrum, kök, hall och klädkammaren...
Själv har jag ju inte såna omfattande skador, parketten måste bytas ut i köket och dom måste täppa till hålen i väggen som dom gjorde idag.
Sen skickar dom en städfirma för att städa, nice!

Så nu tänkte jag ta en tupplur innan jobbet för har ju inte sovit nåt på hela dagen.

RSS 2.0