Semester

Har haft fullt upp hela semestern och knappt hunnit andas känns det som...

Började semester med balkonghäng med Alice för att dagen efter åka ut till Anneli och Gary i Mölnbo. Där hade vi det mysigt och jag fick njuta av alla underbara getingar...  Usch!!

Åkte hem till Helena för att hälsa på katterna som nu ska bli mina:) Därefter åkte vi till Mosebacke för att möta upp Marleen. Slutade med vinhäng i zinken.

Gårdagen spenderade jag med Tania hos hennes plastfamilj med grillning och trevligt prat, men även där invaderas min ro av dessa fullkomligt idiotiska getingar... Kan dom bara dööööö..... HATA!!!

Idag är första dan jag inte har något planerat vilket känns grymt skönt och vädret är sådär... Ska nog hänga för mig själv idag.


29 grader ute...

Sommaren håller i sig... Varmt och skönt hela tiden. Men har svårigheter att sova pga detta.

Senaste tiden har varit busy som vanligt... I söndags hade Sanna sitt födelsedags firande. Väldigt trevlig kväll men jag kastade in handduken först som vanligt... Tycker ju inte om båten och jobbigt att man skulle köa för att komma upp till baren högst upp. Men Sanna hade kul och det var ju hennes dag så det e bra.



I onsdags hade vi Twilight kväll med avslutande bio. Sjukt trevligt och nu längtar jag till fjärde filmen kommer...



I torsdags så fick jag, Sussie och Mélisa en impuls och drog på kryssning. Roligt hade vi och det är skönt att dra iväg utan förväntningar. Drack inte mkt och det var intressant att se alla fulla bybor som festade loss. Gårdagen på jobbet var tung för jag sover ju ingen bra på kryssningar.


söndag 4 juli

Har vaknat på klockslaget 13.30 fem dar i rad... sjukt... Magen har krånglat som faan senaste dagarna... Speciellt på natten.
Har jobbat tre tolv timmars passi rad plus en fjärde duty... inga problem förutom magen dårå. Ska nog jobba extra denna månad.

Fixade med ansökningen till berlin igår och det funkade till slut. skönt. Men alla fick inte samma tid för att vi var så många. Synd!

Ska iväg till Sanna nu och festa. Hoppas magen pallar. Nu måste jag fixa till mig. Bye!!!

RSS 2.0