Sista maj

Ska gå 5 km på vårruset imorrn och vet inte hur jag ska klämma in mig i den taighta lilla vita tygbit som de kallar tröja som jag fått från svenska spel... Tror inte det va...

Imorgon flyttar Sussie in här så idag måste jag få arslet ur vagnen och plocka här. Och på Onsdag ska jag fixa min sista tand... Sen är det slut, finito, kaputt... Nice!!!

Denna vecka har vi pokerSM och det lär ju va mkt folk i huset. Hoppas det går fort. Det har det gjort denna helg med elitloppet. Skönt att inte fokusea på klockan när man är på jobbet.

Nej nu är det dags för mig och städa lite.

Elitloppet

Denna helg är fartfylld och på casinot har vi hur mkt som helst o göra. Igår swingade jag pokerrummen och jobbade för min lön, det var sjukt mycket att göra och listorna verkade aldrig ta slut.
När jag kom hem så var jag så trött att jag inte kunde somna.

Snart får jag en inneboende och det blir kul. Sussie ska bo hos mig ett tag framöver.

Viktresan går bra och har klarat två delmål. Nu är det ca 6 kg kvar till delmål tre. Känner att det går som en dans just nu.

Dissade en person idag som tror att han kan bete sig hur som helst. Jag är faktist 32 år och vet vad jag vill och behöver så fuck that. Ett avslutat kapitel. Blääääh...

Nu ska det bli lite balkonghäng innan jobbet.

Dax för jobb i dagarna tre

Igår var jag på båten med Tania och en massa folk från jobbet. Intrigerna florerar och där sitter jag nykter och skådar denna grupp av haverister och undrar: Är det så här varje gång när vi är ute? För en utomstående måste vi vara ett spektakel.
Fattar inte hur någon som är runt femtio kan tro att de har chans på mig, rena rama förolämpningen. Vet att jag är grymt ego nu men seriöst, anser inte mig själv som någon fuling med huvet på fel plats.

Är inne i en ond cirkel nu och vet inte hur jag ska hantera en persons närvaro, är jätte förvirrad och samtidigt vet jag ju vad jag vill men... Måste helt enkelt ta ett beslut men det kommer inte vara lätt.

Nu ska jag äta frukost.

fleeedag

Idag har jag sovit mayor knas... Var ju tvungen att gå upp vid åtta för att gå till tandläkaren, kom hem vid elva och sov fram till fyra. 
Ikväll ska jag ut med Tania till båten men för mig blir det vitt. Går ju på kuren så ingen alkohol för mig :) Det blir nog kul ändå.

Borde ha plockat lite i lägenheten men har inte fått arslet ur vagnen. Energin är som bortblåst.
Ska ta mig till solariet och få lite färg så man kan charma alla med sin bränna, hahahahaa.

Är grym tom i poker just nu och igår tiltade jag bort hela min rulle på SS. Men men det går ju som sagt upp o ner, smällar man får ta.

Ska väl ta mig till salongen nu för bränning...

Leedig...

Vaknade för en stund sen och insåg att jag sovit hela tiden utan att vakna, första gången på ca två veckor. Idag är det väl meningen att jag ska styra upp lite i lägenheten men just nu känns det väldigt avlägset. Sitter och smuttar på kaffet och har lite tankar om en cigg.

Är ju bjuden hem till Em. idag men måste ju avstå. Sjukt jobbigt o sitta o kolla på allt gott hon tillagat. Är inte så stark att jag kan stå emot. Så det får bli nån annan gång. :( Måste ju gå på kuren!!!

Imorgon ska jag gå o färgsätta min krona och nästa vecka ska jag till tandis, sen är det typ över.... Nice!!!! Men kan ju säga att jag inte är nöjd med blekningen... Fast jag får skylla mig själv som röker....

Nu är det balkongcigg here i come!!

Sista passet sen ledig två...

Gårdagen var tung, mitt humör svängde som en pendel. Mensvärk hela dagen och natten.
En stackare fick stå ut med mitt humör efter att han beskyllt mig för nåt jag inte gjort. Idag känns det bättre.

Igår bokade vi flyg och hotell till Berlin och är sjukt nöjd, 2772kr tot blev det och då flyger vi med SAS och bor på Grand Hotel.. Yeay!!

Imorgon måste jag ta itu med min lägenhet det ser ju ut som en krigszon...

Mensvärk...

Känner mig grinig som bara den för har haft konstant mensvärk sen typ igår kväll. Inte ens mina värktabletter funkar...
Har iallafall fått räkningarna betalda och fixat med mamis papper. Måste hämta ut min kabel som jag beställt och sen är det typ dags för jobbet igen... Måste säga att gårdagen var sjukt seg, och det var nåt knas med mina ben för de domnade bort hela tiden.
Nej måste sluta skriva för jag har så ont... Stackars gäster ikväll...

Måndag och dax för jobb.

Åkte igår hem till mamma och stannade där över natten. Imorse när jag fortfarande var en zombie åkte vi till sjukan och mami tog sina tester. Sen var det väntan på taxi som vanligt men till slut kom jag hem och fick gå o lägga mig o sova igen.
Mår bättre idag men det betyder inte att allt är bra. Månadens roliga har börjat och kurens kissande gör mig galen....
Ja kuren ja, har börjat igen för hundraelfte gången men har lyckats passera dag ett. Känner mig ok men inte alls så exalterad som sist... Men har ju lagt ett mål till min födelsedag så den ska jag klara. Det är ca 8kg till det...

När man går på kuren så händer det konstiga saker med ens kropp och själ; Vanligaste symptomen är det konstanta intaget av vatten som man inte kan få för mkt av för det känns som att man har sandpapper i munnen, vilket i sin tur bidrar till en förbrukning av i snitt en rulle per dag av toapapper. Alla dessa kisspauser bidrar i sin tur till kramp i magen för ingen kan springa till toan varje halvtimme vilket innebär att man får hålla sig i ca en halvtimme hela tiden... Krampen i magen gör att man spänner sig och i o med det så betyder det att jag spänner mina muskler då:)
Ett annat syndrom är matdrömmar. Har drömt ett antal ggr att jag gått och käkat typ en pizza eller hamburgare och vaknar upp helt svettig av all ångest.
I vaket tillstånd så kan man gå lös på kokböcker och matlagningsprogram. T o m rotselleri får det att vattnas i munnen när man är i den fasen...
Sen har vi detta hysteriska vägande, varje dag måste man gå o se ifall man har gått ner, och när man har gjort det så finns det inget som slår den känslan... Därför orkar man med detta för i slutändan är det ju för min egen skull som jag gör det och när man gått ner en klädstorlek så kan ingen få bort leendet du känner inombords.

Jag vet att man ska träna och att äta rätt men jag vill göra det här så det så!!!
Bespara mig the comments vet ju vad jag gör och det är ju inte så att det är första gången jag försöker gå ner i vikt.
Tänk er själva att gå till gymmet: Först ska du hitta kläder som passar för det är ju inte så att jag tänker ta på mig ett tight linne och låta valkarna hänga fritt för alla, sen ska jag veta vad jag ska göra på gymmet som inte är för jobbigt. Börjar med löpbandet, däremot ska jag inte försöka springa för antingen kommer maskinen att gå sönder eller så kommer jag flyga av för att bena inte bär. Utan tar en timmes powerwalk, efter tio min känns det som att knäna ska hoppa ur led för det är ju faktist jobbigt för dem med tyngden men man pinas och tar sig igenom dessa 60 min. Kollar samtidigt på alla hurtiga människor som gör olika träningspass med avund i ögat för om jag knappt orkar gå 60 min i rask takt hur ska jag kunna hänga med på ett pass. Så jag går hem och borde egentligen känna mig stolt över min timme på bandet men alla faktorer runt omkring gör att jag känner mig totalt nedslagen. Hur lätt är det då att gå till gymmet nästa dag igen???
Därför går jag på kuren för att ta hand om min kropp och själ, mina knän kommer inte ta lika mkt stryk efter några veckors kurande och jag behöver inte känna mig som en val bland sillar vilket gör att jag med glädje kan gå tillbaka till gymmet nästa dag.

Nu måste jag dra.

Regniga söndag...

Detta väder passar mitt humör alldeles perfekt. Är inte som jag brukar och vet inte riktigt vad det är som tynger mig det är väl livet i allmänhet.
Ingenting känns roligt just nu och jag har ingen lust med något, har inte ens viljan att köra igång med kuren, har ju försökt hela veckan utan att lyckas.
Igår gick jag ut med Maarit och Elin och trodde att det var vad jag ville göra, väl ute så tappa jag lusten helt och kände att jag var sjukt tråkigt sällskap.

Kanske har det med en person att göra som nyligen dykt upp i mitt liv igen och allt runt omkring. Han drar väl upp tankar som får mig att bli deppig.
Insikten av att man faktist är 31 och singel. Vad har jag åstakommit i mitt liv? Typ lite men inte alls mycket. Är inte ens i närheten av att träffa någon för det känns som att jag inte duger, är fet och allmänt ointressant.
Vill ju så gärna men det går inte. Ingen är någonsin intresserad av mig och att vilja veta saker om mig. Allt känns ytligt och falskt, för varför ska man bry sig om personen?
Vill ju så mycket men lyckas med så lite. Känns ju nästan som att jag får väl ta några steg bakåt och återvända till det förflutna och ta det därifrån. Fast det vill jag ju inte, men ensamheten kan jag vara utan.

Allt är inte helt shiet, har ju underbara vänner som jag inte skulle kunna leva utan speciellt en person; Mélisa. Hon är den mest omtänksamma och vänliga människa som finns på denna jord. Jag är tacksam och det är en ära att vara hennes vän.

Imorgon ska jag till sjukhuset med mamma och hon ska ta en massa prover och även ta ett ryggmärgsprov för att se ifall det är Alzheimers  hon har. Sen får vi besked efter en månad. Vet inte riktigt hur jag ställer mig inför detta, även om jag vill att hon ska bli medicinerad för att bli "bättre" så vill jag inte att hon ska ha A. för då kommer hon aldrig bli bättre...

Nu ska jag göra mig iordning för att åka hem till henne coh sova över där.

Solen är ständigt närvarande!

Har suttit på balkongen i en timme och solat lite. Helt fantastiskt väder!!! Ska väl ta itu med min klädkammare idag ifall jag kommer igång någonsin...

Igår var jag på Kolmården med Tania och hennes mamma, har inte varit där sen jag va tolv. Väldigt trevlig dag och det var bra väder. Åkte ner cabbat hela vägen ner, men tillbakavägen hade det börjat blåsa lite.



Nice var det iallafall. Lyckades inte fånga de stora lejonhannarna eftersom de gömde sig i buskarna där ett slagsmål startade... :(

Igår bestämde jag och Tania att vår resa till USA nästa sommar blir en roadtrip, yeay!!! Sjukt nice kommer det vara! (Nice är det mitt nya tråkiga ord??? Suck...)

Har snart lyckats byta bort passen till Em i Berlin, så nu ska jag och Emelie styra upp bokningen.

Nu är det dax för lite städning.

Fredag och ledig...

Har inte skrivit på ett tag pga tidsbrist men det är ju lite så också att det går i perioder när jag har skrivlust.

Har kört igång med kuren igen och har kört sen onsdag förra veckan, det går bra och utan svårigheter men har ju även en annan inställning till det nu. Kör ju ren kur men ifall jag vill göra något eller gå på nån fest så gör jag det. Känns bra och har redan minskat 5.6kg.

Igår efter jobbet så gick jag o Sussie till max och käka en gi burgare och det slank även ner en och annan pommes :( Sen köpte vi en glass på McD. Ångesten var total för min del... Men en promenad från stan till medis rådde bot på det. Gick en sväng till Kelly´s och drack två cider... Drog därifrån vid ett och promenerade till Gullmars, kände att det räckte med promenad och tog nattbussen hem. Vägde mig idag och var rädd för att jag skulle gått upp 20 kilo men så var det ju inte. Tack vare promenaden... Sussie går ju som en galning pga stegtävlingen och nu har hon fått in mig i det med. Så tanken är väl att vi ska promenera från gullmars varje dag till jobbet. Och förhoppningsvis tillbaka efter jobbet. Måste ha bättre skor då i så fall.
Idag är det ren kur som gäller men det kanske blir en utgång ikväll vi får se.

Våren är ju här nu och det är så sjukt skönt men det är jobbigt när man inte vet hur man ska klä sig. Skiftar ju ganska mkt från morgon till kväll.

Har börjat bleka tänderna och det är jobbigt, ilar och har sig... Men det kommer ju bli hur snyggt som helst när det är klart. Sitter just nu med skenorna i och väntar ivrigt på dagens resultat.

Så till min födelsedag kommer jag va minst tio kg lättare, brun och ha ett colgate smile :)
Ska väl hinna fixa håret till dess med. Utväxten gör sig påmind varje dag.



Imorgon fyller Moffla år och alla haverister ska dit o fira. Blir nog roligt. Ska hem till Christel först på en liten fördrink som jag bjöd in mig själv på :) Nu ska jag kolla lite på mina serier ;)


Hemma....

Kom hem imorse efter ett antal förseningar på vårt flyg. Så nu e min dygnsrytm helt rubbad igen. Sov till tre och satt och fundera på vad jag ska göra så Tania kom hit och vi gick o käka på kinesen.

Har ju under semstern blivit van vid ett konstant intag va alkohol så vi började vår gathering med en skål utav Ouzo.
Semestern vart ju inte riktigt som vi tänkt oss, planen var ju paraplydrinkar vid poolen. Istället blev det rosé på vår altan följt av kapten morgan m cola, sen bar det av för intag av mat och en halva vitt och några shots av antingen Raki eller Ouzo. Sen gick vi varje kväll till vår knasiga vän Manolis och hans besserwisser vän Yannis. Och ett stadigt intag av alkohol och många knasiga promenader hem blev det.

Sammanfattningsvis så vart vår semester sjukt rolig och ångrar inte en sekund att jag åkte med dessa två knasbollar=) Solen kunde ha tittat fram från molnen lite oftare så att brännan skulle blivit bättre.

Skönt att vara hemma men saknar slappheten vi hade där...

Här kommer lite bilder...


RSS 2.0