Regn och rusk...

Imorgon är det midsommar och vädret ser ju inte lovande ut...
Min semester började igår och det känns riktigt skönt, är ju ingen jätte lång semester men tolv dagar utan jobb är hur skönt som helst.

Igår åkte jag till Årsta och kolla in min blivande bostad :) Är grymt glad att jag fixat boende och att underbara Vajb ställer upp. Skrev kontrakt på ett år. Så nu kan jag andas ut... Flytten blir i september efter Portugal. Är lite orolig över alla grejjer för det är ju 25kvm mindre men det betyder att jag får rensa ordentligt. Blir nog bra!!

Väcktes idag vid kvart i åtta av att hantverkarna kom och ringde på dörren. Släppte in dom och gick sen och la mig igen. Fick sova lite men väcktes av en hemsk borrning och när jag klev upp vid tio då va dom klara med golvet i köket. Skönt! Nu är det bara flyttpackning och inget mer att tänka på. Kan slappa denna semester vilket är super...

Idag ska jag inhandla maten för imorgon men väntar nog tills detta underbara väder stuckit...

Här är en liten lista som jag tycker är sjukt rolig... Tänk på att uttala dom högt för dig själv så blir det maximal effekt...


Insikt...

Insåg idag att jag inte bloggat på evigheter...
Så här kommer det... hahhaaa...

Just nu går jag en facklig kurs och ska lära mig lite om rikets lagar och olika avtal och även att förhandla vilket verkar urkul så länge man vet vad man håller på med... Har haft lite bekymmer med inlärrningen och började oroa mig ifall jag blivit dyslektiker på äldre dar... Men tillslut släppte det och allt föll på plats, behövde bara komma ut ur lokalen där vi suttit hela dagen och nött... (stavas det så?)

Har blivit ändringar kring flytten och min kära köpare och jag kom överens om ett nytt inflyttning/utflyttnings datum... Så nu har jag tak över huvudet fram till den trettonde September... Måste fixa kattvakt däremot under resan till Estoril... Någon frivillig??

Förra helgen var full av glädje och umgicks med en grupp vänner jag inte träffar så ofta. Sen fick jag träffa en stjärna jag inte träffat på länge och det va mysigt.
Kommande helg är inte planerad överhuvudtaget, så är väldigt öppen för förslag... Kanske grönan?? En drink i solen, promenad, bio, eller bara allmänt häng... Vi får väl se...

Nu är det dags för serier och sen sängen...

Shopping

Nu har jag jobbat mitt första nattpass av fyra och det känns helt ok faktist. Kul med stora event och man har att göra hela tiden.
Igår va jag i Farsta centrum med Sussie och shoppa lite. Har ju inte köpt nå kläder på jag vet inte hur länge så det var dags... Köpte allt vitt förutom ett baslinne som va svart.

Häromdagen köpte jag jätte fina ballerina sneakers och har ju 20% i den butiken så slog till dirr.



Köpte lite sommar kläder så att jag inte behöver stekas av solen...






Köpte även lite accesoarer så man kan va lite girlygirly i sommar...



Har ännu inte varit ute i solen och fått färg men känner att jag pallar inte med brunstressen när jag jobbar...

Snart har jag semester och det ska bli riktigt skönt, ska gå igenom mina garderober till en början tänkte jag för där är det mest kaos och mkt som ska skänkas bort. Sen får vi se om jag sakteligen börjar packa... Tror att det inte kommer ta så himla mkt tid, utan det handlar ju mer om att organisera packningen eftersom det ska till två olika ställen.

Nu ska jag hoppa in i duschen..
Ciao!

RSS 2.0