Slut...

Lördag och min tanke för idag är att göra så lite som möjligt...
Har sjuuuk träningsvärk och kan knappt röra mig men ändå känner jag mig lat och vill ut o röra på mig...
Har ju tränat ihop med Chantalom denna vecka och han har verkligen fått igång mig. Vi tränar varje dag innan kursen och det är sjukt skönt. Men som sagt är sjukt otränad och detta är min första vilodag så det är väl därför jag har så ont...
Nästa vecka ska jag maximera min träning genom hård diet. Ta det lugnt jag ska inte svälta!!! Ska bara skippa allt onödigt och hålla kalorierna nere på låg nivå.
Känner att jag måste ut och röra på mig, kanske ta en timmes promenad så man gör något, sen vid fyra har jag tvättstuga då blir det lite spring upp och ner för trappor.
Måste gå igenom mina dojjor för får sinnessjuka skavsår av mina nya...

Var på bio med David i torsdags och såg Fright night, en film jag inte ens hört talas om. Den va rolig! Trodde det va värsta skräckfilmen först men det var mer splatter... Sen promenerade vi till gamla stan och tog en fika.

Igår gick jag och Chantalom och käka sushi efter jobbet hamnade i matkoma vilket gjorde att jag låg hemma på min soffa o knappt orkade röra mig ur fläcken.
Har kommit ikapp alla mina serier vilket är skönt men den jag mest fastnat för är The vampire diaries, helt sjuk serie, blir bara bättre och bättre och längtar till nästa avsnitt.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen ut och röra på fläsket och kanske lite solarium...


Jobba...

Sista tre nattpassen innan kursen, två av dom är turrepass Sköööönt!!
Va på kryssning med Tessie i söndags och det var hur mysigt som helst. Käka och softa inget stress och bara lugnt och avslappnat tempo. Vi är väldigt synkade när det gäller det mesta som ska göras och det är sjukt skönt.

På måndagen hade jag möte ang mami och det blev att jag bytte hennes hemtjänst för dom suger och resultatet blev att hon från och med nästa vecka har finska hemtjänsten. Vi får se hur det går men det kan ju inte bli sämre.
Skulle ta hem katterna men mamma ville ha kvar dom ett tag till så jag fick offra mig. Så länge hon är lycklig så är jag glad.
Åkte in till stan och mötte upp lite folk på ankan och hängde där en stund. Blev hemgång vid tolv och vågade promenera hem i mörkret från Årstaberg vilket jag ser som ett stort framsteg sen Portugal.
Hämtade mina nya glajjer igår så nu hoppas jag att det blir lite bättre och slipper huvudvärk på jobbet.

Nu ska jag göra mig iordning för en natt på casa...

Back in business...

Waow vilket uppehåll jag haft men nu är jag tillbaka!

Vart ska jag börja??

Portugal va bra, vädret vart inte bra förrens alla åkt hem;) Bra mat, trevliga människor, sjukt god Sangria... Casinot va stort men hade lite spelbord. Turneringen sög som vanligt... (för min del) Fast vart faktist besviken i år för det var inte alls samma stämning som förra året ganksa stelt och det var typ gala som avslutning...

Jag har flyttat, helt underbart! Det är så stort för mig att jag e helt skuldfri och har knappt några räkningar. Känslan är obeskrivlig. Har inte riktigt kommit iordning än men det kommer med tiden. Måste hämta hem min katter oxå men mamma har blivit väldigt fäst vid dom så jag sitter i kläm lite, vill ju ha dom hos mig men mamma är ju så glad när dom är där...

Har fått tillstånd att ta körkort så nu måste jag söka bilskolor och verkligen komma igång. För nu jävlar ska här tas körkort...

Viktkampen startas nu (efter en impulsvägning idag) Fattar inte vad som händer med min kropp och att den hela tiden ska gå upp till samma jävla siffror... Är som en gammal soffa där man rullar ner till det nötta gropen...
Men men det är ju bara att at tag i shiten och sen sluta gå på alla jävla dieter... Nu är det träning som gäller, och såklart kaloriintag...

Nu är det dags för frulle!

RSS 2.0