Packning...

Har hållt på med min kädkammare idag och nu är den äntligen tömd... Fast har ju fyllt den igen :) Med lådor och påsar... Gick igenom lådor jag hade där i och hittade massa roliga grejjer... men lämna kvar dom till nya lägenheten och så får jag gå igenom dom där istället... Hittade mina betyg och mitt anställningsavtal... Det är ju bra att ha! Sen hittade jag mina guldarmband som jag letat febrilt efter.
Imorgon kommer min soffa och va tvungen att få bort allt jag lastat på golvet i vardagsrummet... Nu är det dags för en paus och lite mat. Känner mig lite stressad inför flytten men det går nog bra har ju hela veckan på mig för har ju inget internet då...

Nog om flyttskiten!

Igår va jag på bio med David och Erik, vi såg Captain America. Helt ok rulle! Efter det gick vi till Fridays och drack några drinkar sen åkte vi hem till Erik och drack lite vin. Därifrån begav vi oss till slussen men då va jag sjukt seg och drog hem istället. Bra utav mig för annars hade jag inte fått nåt gjort idag... Ikväll ska jag förbi Sanna och fira Ellinor som har sin birthday idag.

Just nu har jag lite bloggtorka och har typ inget roligt att skriva om, allt kretsar ju kring flytten just nu.

Men det blir andra bullar när jag flyttat för då kommer det hända massa spännande ;)

Kaos...

Just nu är det kaos i min lägenhet!!

Har börjat packa ordentligt och har så jävla mkt skit... igår gick jag igenom mina garderober och insåg att jag har mer kläder som jag inte använder än tvärtom...
Så idag kommer Carina och tar det hon vill ha sen blir det att skänka till Erikshjälpen, blir nån som får glädjas... Hade även väskor och skor som jag inte vill ha...

Inser att jag är nog lite av en hamster... Kan inte slänga utan sparar allt skit... Men nu är det förändringens tider... Gick igenom mitt skafferi, det äldsta jag hade gick ut 2008?? Hur gick det till?? Har ju bara bott här sen 2009...
Men nu e allt typ kastat, sköönt!!
Ikväll kommer Marius och hämtar mina soffor, äntligen blir jag av med dom efter elva långa år... Så nu blir jag utan soffa fram tills på fredag, då min nya soffa kommer. Bra för då har jag inget val än att packa... Och nästa vecka stängs mitt bredband så då kan det bli tyst på bloggen ett tag framöver.

Samtidigt jobbar jag med en ny kurs som ska lära sig BJ, sjukt bra grupp och tror att alla kommer stormtrivas på la casa.
Efter kursen är det dags för efterlängtade Estoril!!! Blir bra med lite semester mitt i allt... Sen den nionde September är det dags för flytten. Och den elfte har jag fixat flyttstädning. Sen den trettonde lämnar jag nycklarna och mitt nya liv börjar :)

Nu ska jag gå o sola...

Ciao!!

Ny kurs

Idag börjar en ny kurs vilket innebär att jag inte jobbar på la casa på hela månaden och efter kursen drar jag till Estoril!!!!

Allt inför resan är klart förutom lite strul med vår hotellbokning men det borde lösa sig de nämaste dagarna.

Flyttpackningen går inte riktigt som jag vill, har liksom inte kommit igång ännu. Men igår tog jag itu med alla jävla papper man samlar på sig så det är ju ett steg i rätt riktning.

Om en vecka blir jag av med mina soffor... Äntligen!! Sen den tolfte kommer min nya soffa. jippiee!!
Till helgen ska jag förbi Shurgard och köpa lite grejjer så att jag kan packa.

Nu är det dags att ta på sig sminket o ge sig av till jobbet.

RSS 2.0