Tristess...

Dagens göra har varit att göra absolut ingenting. Ikväll blir det jobba till fem sen är jag ledig hela helgen... Sjukt skönt.
Imorgon ska jag och Hanna mötas upp i stan för att hitta klädsel för halloween festen. Usch...

Denna helg flyttar min kära inneboende in igen, efter en massa strul med sin andrahands lägenhet. Det blir väl mysigt.

Fick mejl på facebook idag från en gammal pojkvän och jag vart sjukt chockad. Åren har väl läkt alla sår... Men det var kul iallafall.

Är ju obotligt kär i mig själv och vill helst inte dela med mig till andra men nu har jag funnit nån jag vill dela mig med men tyvärr känns det sjukt svalt... Såklart. Men vi får se, det är ju spännande med en liten match. Sålänge jag vinner den.

Nu e det dax för en sväng in i duschen och sen bege sig till casa. Ska bli så sjuuukt skönt med semester för det är ju inget som får en glad på jobbet just nu, alla e så sjukt bittra...


Lediga dagar i regn och rusk...

Idag e en sån dag när man inte vill göra något. Kanske ligga på soffan o glo på film... Försöker hitta energi för att pallra mig ner till centrum och inhandla lite kvällsmat.

Har insett att saker och ting blir inte som man vill ifall man inte gör en tvärvändning och kastar allt huller om buller. Vilket jag nu gjort och allt blev totalt annorlunda. Och nu mår jag toppen. Fick som jag ville och är glad för det.

På torsdag är det dags för ett nytt besök hos tandläkaren, usch... Men det blir nog bra, ska köpa blekningsmedel så mina tänder kan bli ännu vitare. Nice!!

Har hänt lite knasiga grejjer på jobbet och börjar allvarligt bli trött... Jobbigt, för det är svårt att hitta vägen tillbaka...

Nu ska jag ge katterna lite käk för att sen pallra mig till centrum.

Kyla

Sjukt kallt är det ute och kallare kommer det att bli... Palla, hatar kyla.

Igår var jag på instruktörsmiddag, go mat men orkade knappt hälften. Efteråt gick jag till en kompis krog och hängde lite. En soft kväll utan större haverier.

Idag skulle jag behöva städa men hittar ingen motivation till det. Jobbigt att behöva städa hela tiden. Men annars tar katthåren över och det vill jag ju inte. Så det är bara att ta tag i det. Luktar äckligt i badrummet igen... Faan vad ska jag göra?? Har ju rensat rören men vet inte vart det kommer ifrån... Ska försöka fixa min toarullehållare idag, köpte pluggar så nu borde dom fastna... Luci är snäll som hjälper mig.

Ikväll ska jag hänga med söta Elin. Får se vad vi hittar på  för bus. Nu ska jag försöka ta tag i städandet.

Utslag

Har senaste månaderna haft ett virus i min kropp som nästan släppt taget för att nu bli utbytt mot nästa... Har haft utslag runt ögonen i två jävla veckor och nu blir dom bara värre och värre... Vill inte gå utanför dörren för jag ser förjävlig ut. På måndag går jag till doktorn för nu räcker det.

Är grymt nere och har ingen lust med något just nu. Känns som att allt bara går åt helvete och att inget blir som jag vill. Försöker komma igång med viktkampen men är så sjukt trött på det med. Träffar ju nån eller träffar kan man ju inte kalla det för vi ses typ aldrig, som är hel konstig, förtjänar jag denna behandling HELL NO! Killar är bara skit... So just fuck them all... Är bara så trött på allt just nu...

Har kollat på alla avsnitt av Jersey fucking Shore och waooow säger bara, hur mkt drama kan det va... Är ju grymt mkt bättre än Sveriges patetiska version...

Well, im out of here...

RSS 2.0