Vår...?

Imorgon ska jag  jobba dagpass men har inte fått dygnsrytmen att funka riktigt. Ikväll måste jag lägga mig i god tid.
Idag var det vägdag och vågen har inte rört sig men däremot har jag minskat med tio cm runt midjan på 4 veckor. Nice!!!
Har haft svårigheter med att äta senaste veckan, mår illa och fantasin har varit som bortblåst.

Har funderat senaste veckan på min försäljning av lägenheten och vet inte om jag börjar ångra mig men nu är det försent. Det är väl allt jobb med flytten som gör att jag ångrar mig och även nervositeten av att tänk om ingen vill köpa den??!! Vill ju ha den såld för ett bra pris.

Ska in mot söder för att träffa Therese för en fika. Sen ska jag nog förbi mami en sväng o säga hej.

Nu hopp in i duschen för att sen bege mig in mot stan.

Trötter...

Ingen energi och ingen ork idag, ska jobba ikväll så får se hur det går.
Börjar vackla när det gäller Lchf, får inte i mig tillräckligt med fett och tycker det nästan är äckligt med fett... Har funderingar kring GI metoden istället. Men måste läsa på om det först. Är ju ledig i tre dagar efter detta nattpass, så då har jag tid och bli insatt.

Igår hade jag hand om dealer SM Stockholmsuttagningen. Vart en lång dag men hade sjukt trevligt med mina kära kollegor. Utsåg två som får resa till Malmö för Sverige tävlingen och jag får åka med som stöd och även vara domare i den tävlingen. Det blir kul och tror att våra deltagare har en stor chans i den tävlingen.

Har många tankar kring min flytt och vill att det ska vara klart nu men det är en lång väg kvar. Hoppas att allt ordnar sig och att jag inte behöver oroa mig för mycket. Sommaren blir en tuff period och det blir inget festande för min del. Några tillfällen dyker det säkert upp:)

Nu ska jag bege mig till affären och hämta paket men även inhadla lite mat. Måste köpa fisk har tänkt på det hela veckan (förra) och ska laga till det imorgon tänkte jag.


Vilken dag...

Upp vid halv nio för hade tid hos gyn. Fyy faan säger jag, usch vad obehagligt... Nog om det gick hem o glodde lite på mina serier för att sen gå o lägga mig igen, vaknade nyss och känner mig faktist ok. Ska jobba natt idag men e ju ledig imorgon...

När jag klev upp så kände jag att äckelsvullnaden hade gått ner så jag ställde mig på vågen och jo men visst -0.9kg så nu är det totalt -4.7kg på tre veckor, shiesse...

Nu intag av frukost för att sen laga lite köttfärsbiffar...

Ciao!!!

Bra dag!!!

Nu har jag haft mäklaren här och hon var ju hur skön som helst. Fick ett bra arvode oxå. Det blir acceptpris på 1.500.000, vilket jag inte ens räknat på... Så nu håller vi tummarna på att det går igenom.

Är sjukt nöjd med detta beslut även om det känns lite vemodigt att lämna denna fina lägenhet.
Men mitt liv får en helt annan livskvalitet.

Nu ska jag till centrum o shoppa lite sen blir det middag hos Sussie.

Ciao!

Nyvaken...

Wow viket väder förutom blåsten... Satte mig balkongen med kaffet och guu va skönt. Har försökt samla kraft till o plocka ut dammsugaren och fixa lite innan mäklaren kommer.

Idag var det väg o mät dag... 8cm runt midjan på tre veckor.... 7cm runt höfterna... Helt sjukt... Vågen va ganska still ner 0,3 men det var jätte väntat men är ju en sån period just nu. Har ju gått ner totalt 3.8kg. 

Det går bra nu men måste bli duktigare på att äta mer fett, det är ju sååå svårt men måste för jag märker att jag ofta e hungrig och det innebär för lite fett...

Nu ska jag plocka ut den där jävla dammsugaren....

Deklaration

Gick in o kolla hur mkt jag skulle få tillbaka på skatten, vart grymt besviken... Trodde att det skulle bli betydligt mer men men... Får ju tillbaka iallafall...

Är i full planering för min flytt och försäljning, är sjukt uppstressad inför det hela men har räknat ut vad jag minst kan sälja för och bli helt skuldfri, vilket inte känns orimligt och borde funka. Men hoppas ju såklart på mer än det lägsta.

Känner att just nu har jag tusen saker i mitt huvud och vet knappt ut eller in. Har ätit dåligt de senaste dagarna ingen matlust. Två dagar i rad har jag tagit en kopp kaffe till frukost. Inte det bästa kanske.

Har på torsdag kört LCHF i tre veckor vilket funkar hur bra som helst!!!

Nu måste jag bege mig till centrum för att handla lite.

Stora beslut...

Igår var en turbulent dag i mitt psyke. Småpratade med Mélisa om att flytta ihop men att jag först skulle ta o försöka med min ekonomi. Under kvällen växte fröet i mig och nu har jag tagit kontakt med en mäklare, hon kommer hit på torsdag för en värdering...
Plötsligt så gick beslutet jätte fort att ta.
Började tänka på alla mina saker och insåg att jag faktist inte bryr mig så mkt... Det enda som betyder nåt för mig är min dator, tvn, kaffebryggaren, bokhyllan och katterna såklart. Va sjukt egentligen...
Men som sagt vi får ju se vad värderingen blir...
Och ifall jag ska anlita denna mäklare överhuvudtaget...
Minimum för vad jag vill sälja för är 1.3 men hoppas på 1.360 för då får jag tjugo tusen kvadraten men blir det mer så klagar jag ju inte...

Så nu ska jag flytta... igen...

tråkdag

Idag är en dag när jag inte pallar nåt. Snart e det dags för jobb, kul...

Väg o mät dag idag vilket resulterade i ett bättre humör. Minus 5cm på midja och samma m höfter, 3,5 kg viktnedgång allt detta på två veckor. Sjukt nöjd!

Känns som att det är evigheter till lön... Har kollat almanackan och alla löner fram till juni är på vardagar så det är bara och vänta ut dem.

Läste i Aftonbladet idag att man helst ska ha en nettolön på sparkontot, så det får bli mitt nya mål. Kommer ta ett tag tror jag eftersom jag har en sån feting lön LOL... Näe men med min strama budget så finns det inte mkt att spara. Men som sagt nu har jag iallafall ett mål.

Snart e det vår!!!!!


Oooonsdag...

Idag är dagen mitt i veckan... Dagen mitt i mina nattpass... Jaja...

Läser så sjukt mkt bloggar just nu, alla om Lchf. Är så fascinerad av allas kamp men märker att många "fuskar" Käkar pizza och dylikt. Eller godis. Hmmm, fattar inte riktigt varför, för mig var det ju det som var boven i dramat så varför kasta sig in i det igen??
Om jag nu skulle äta kolhydrater så skulle det kunna va i nån form av ris eller pasta men chips, godis, pizza el. hamburgare går ju bort direkt. Nu ska jag inte påstå att jag aldrig kommer äta det igen men vill ha mitt tänk på den nivån att jag unnar mig ifall jag äter sånt och att det inte får bli varje månad... Sen är det ju det här med portionerna, storleken har betydelse;) Har minskat mina portioner senaste veckan och inser att det faktist räcker och att jag inte behöver äta mer än två ggr om dagen. Är på rätt väg tror jag...

Jag vet att det jag skriver inte är så intressant för många av er men detta är vad mitt liv handlar om just nu.

Nu är det dags för senaste avsnittet av Biggest loser, ciao!!

En ledig dag...

Igår var min enda lediga dag och det va inte mkt som hände denna dag... Baka lite, gick o handla men sen har jag legat på soffan typ. Skönt det oxå.

Idag ska jag jobba igen och det blir första av tre...
Imorgon tänkte jag ta en sväng förbi mami innan jobbet.

Lchf går bra och har inga besvär alls, har gått ner tre kg och det är ju helt underbart!!! Och då har jag inte ens hållt på i två veckor. Konstigt nog saknar jag inte bröd eller läsk, det va dom två jag va mest orolig över. Men det går hur bra som helst. Så länge jag får mitt kaffe på morgonen så är det ingen fara.

Detta är mitt kära LCHF bröd som jag bakar ofta.
Den består av nötter, ost och ägg


Ont i magen...

Har sjukt ont i magen och vet inte vad jag ska ta mig till...

Igår hade jag en piss natt på jobbet, ibland så kan mina kollegor få fram det värsta i mig. Är sååå trött på allt gnäll här o var och den ständiga kampen på att hålla humöret uppe. Men kopplade bort det snabbt och gick vidare vilket kändes skönt. Det är skönt med personer som kan förstå att ibland blir det för mkt och man behöver få ut det även om den personen inte egentligen har nån huvudroll i dramat.

Min åsikt är av denna:

Kom till jobbet och försök komma ihåg att du faktist tjänar pengar när du är där.
Le mot dina kollegor för då ler dom förhoppningsvis tillbaka.
Hälsa på dina gäster och fokusera på dom som hälsar tillbaks.
Försök att komma ihåg dom trevliga situationerna istället för att tänka på den tråkiga.
Tänk på att alla situationer kan lösas med en trevlig ton.
Oftast har alla förändringar i rutinen en godtaglig anledning så fråga istället för döm.
Tänk på att din omgivning påverkas av dig och hur du bemöter den.

Ifall du inte kan hitta detta hos dig själv så är det nog dags för dig att skaffa ett nytt jobb...



Jobba igen...

Nu är det dags för jobb hela helgen, vilket känns helt ok.

Har ju ont om stålar just nu och då kan man ju jobba istället. Är imponerad över mig själv att jag kan hushålla med en stram budget och ha mat för resten av månaden. Är stolt över mig själv.

Denna månad ska jag betala tillbaka alla småskulder jag har och även försöka få ett exra pass så jag kan ta ut komptimmar varje månad framöver. Vill ju bli av med alla småutgifter som jag har varje månad.

Vill försöka få sparandet att fungera så att jag har en liten buffert ifall nåt skulle hända.

Idag ska jag laga thaikyckling så det blir lite variation i min kost har ju ätit massor med kött och bea. Här en bild på fläskkotletter, räkor, bea och smörfräst broccoli.



Nu ska jag laga min matlåda...

Bilder...

Idag har jag fått massor gjort igen. Städa hela lägenheten, fixat och donat på balkongen, haft Erika på besök, bakat lchf bröd, diskat, laddat över en massa musik till min telefon, skapat en sida på styleroom, rensat klädkammaren och fått lite mer ordning där inne.

Imorgon måste jag in till jobbet för att fixa lite inför årets SM. Känns sådär o behöva göra det på min lediga dag.

Här är en söt bild på min tuss Nikki



Min frukost idag



En bild från London



Thats it...


Iphone

Har beställt tre fina skal till min Iphone...



Det kommer bli sååååå fint... Och allt detta för 400 kronor...

Ledig i tre dagar...

Vaknade vid ett och bestämde mig för att kliva upp. Insåg att jag kan ju inte lämna mitt lchfbröd framme för den innehåller ost och har därför börjat mögla. Äckligt! Så idag blir det att baka nytt bröd.

Har hunnit med mkt fram till nu, gick till gyn och fick min p-spruta och boka även tid för att ta bort en leverfläck. Gick sen o klippte mig för det var verkligen dags (har inte klippt mig sen i Juni) gick även och handla lite och hittade som vanligt klipp, tvättmedel för 15kr förpackningen och toapapper 12rullars för 25kr.

Kom hem och bråka med katterna för det var dags och klippa deras klor.
Ska väl om en stund ta och laga lite mat, blir nog fläskkotletter idag.

Min bff har även hon börjat på LCHF så idag ska jag glo runt lite på nätet åt henne för hon är ju vegetarian plus att hon jobbar typ 24/7 och har ingen tid att leta.

Idag blir det filmtajm. Paranormal activity, SWAT 2, Hereafter, Little Fockers är några utav dom jag tänkte se.
Imorgon tänkte jag ta itu med balkongen, för våren är ju här nu. Eller???? Ska iallafall ta bort julbelysningen och kanske städa lite för det är så mkt skit som flugit in.

Känner mig så himla glad och positiv, det måste va av min nya kost. Är aldrig hungrig och inte ens sugen på godis eller annat skit. Det enda jag saknar är tuggummi.

Nu ska jag softa lite innan det är dags för matlagning.

lchf on my mind...

Ikväll är det dags för arbete och det håller i sig i dagarna tre.
Har inte gjort speciellt många knop under mina lediga dagar men lyckades handla hem en massa käk och städa hela lägenheten.

Är nu inne på dag tre på Lchf och tycker att det går bra. Igår laga jag en massa mat och t o m bakade bröd i lchf anda såklart.

Har insett att det är något stort fel på mig. Min relation till mat. När jag är hemma så vill jag bara äta, fast jag är mätt så tänker jag på att ta nåt att tugga på. Sjukt! Men nu är jag ju medveten om det och tror att det handlar om tristessätande.  Med Lchf kan man inte äta hela tiden för det tar stopp, blir äckligt mätt vilket jag upplevde i förrigår så gårdagen gick att begrunda och tänka igenom hur jag ska arbeta bort dessa matdemoner.

Nu är det dags för en dusch och sen bege sig till jobbet.

Lchf med start nu!

Idag kör jag igång med LCHF som står för low carb high fat. Hade bestämt mig för att ta mig till Lidl i Rågsved men orkade inte stå och vänta på den sena bussen. Bestämde mig för att gå o handla på matdax istället. Den butiken är the shop from hell, men nu på dagtid var det relativt lugnt och jag kunde typ strosa bland hyllorna.
Kom till insikt att jag måste handla där betydligt oftare för prissättningen är rea i jämförelse med Ica.
Handlade allt jag behöver till min nya kost med skräckbeblandad tjusning.
Fick ändå ta en tur till Ica för dom har faktist inte allt på matdax.
Begav mig hemmåt med blytunga kassar och kastade mig över min frukost som vart en omelett: 2 ägg med grädde och riven ost stekt i jätte mkt smör, varpå jag la på några skinkskivor med creme bonjour vitlök och såklart en kopp kaffe med grädde.
Vart behagligt mätt inte som annars när man måste lägga sig på soffan och vila mätt.
Begav mig ännu en gång till centrum för att inhandla fiberhusk (som jag ska ha till mitt lchf bröd) och hittade även bearnaisesås med ett bra kolhydrat innehåll.
Så nu framöver så kommer jag hålla på med mitt fett och hoppas att jag slipper höra en massa råd och grejjer om hur dåligt detta är för en etc. Jag gör detta och det är bara o gilla läget eller dra...

Nu ska jag bosätta mig i soffan och glo på mina kära serier.

London

Helgen som var bestod av lite sömn och mkt roligt. Åkte ju till London och det var en stad jag aldrig besökt tidigare. Mkt folk och i början var jag alldeles snurrig pga sömnbrist men gjorde det bästa och såg vädigt mkt på kort tid.
Gick på stand up comedy, besökte ett casino, var på en nattklubb, beta av några pubar och gick i hundratals butiker. Åkte tunnelbana, dubbeldäckare och även rikshaw.
En intensiv resa som gjorde intryck på mig och vill åka dit igen.

Nu är det jobb jobb och jobb som gäller denna månad och inget annat.

RSS 2.0