brillor

Har precis beställt sommarens brillor som jag har suktat över ett tag... Blir mycket linsanvändning denna sommar...



Halvkollar på melodifestivalen, lovestoned har väl haft bästa låten hittills...

2 veckor

Nu har jag gått på ren kur i två veckor och det känns underbart, har minskat 10 cm runt midjan och 7 runt stussen, är sjukt nöjd... Och mer ska det bli... Fast nu kommer jag inte att rasa som man gör i början utan nu stabiliseras nedgången... Har absolut inga problem med mat etc. Har ju bestämt mig för att göra detta så nu finns inget stopp tills jag är klar den 30 mars. Efter det blir det ju vv och hård träning...

Hoppas att jag kommer till morsan idag, det är ju fortfarande kaos på tunnelbanan...

Nu måste jag koka kaffe och ta min frukostpåse...

dachri sl....

Nu kommer gnäll på hög nivå... Igår var det kallt och blåsigt, inte nog med det vart det kaos i tunnelbanan med inställda tåg så när jag skulle hem så fanns det inget tåg... Åkte buss till gullmars som även den var sen såklart, kom till gullmars vid 05.55 såg att mitt tåg skulle komma om en kvart. Sitter där och fryser medans jag väntar men till slut kom den. Sitter och försöker få upp värmen vilket inte funkar för att i Bandhagen få veta av chaffisen att vi kommer inte längre för växeln har fryst fast så ni får ta er hem på egna ben... Jippiiee.. 16 minus då vill jag ta en promenad på en kvart hem till mig... Inte nog med det det är en park väg och det har snöat hela natten ... Fyyy faaan vad jag fick pulsa i drivorna... När jag kom hem kunde jag knappt känna mina lår och mitt ansikte men svettades även för att jag hade hållt ett så högt tempo. Kom alltså hem 06.45 yay....

Pratade med Maarit igår och insåg att jag verkligen vill följa med henne och Vajb på semester men vet ju inte hur det blir med min kurs, jag ska ju kanske ha en just då....

Tänkte kolla på senaste avsnittet av Grey´s nu så ha det!!!


Kallt...

Termometern visar 12.3 minus... brrr... Snart ska man till da casa och jobba en underbar natt... Jobbade förra natten och kom hem och hann se svenska damlaget krossa Kina i curling, sjukt bra är dom i år igen.

Är inne på min elfte dag på ren kur och är sjukt taggad. Mår super och får mkt kommentarer att det redan syns att jag gått ner i vikt. Kul!!! Men det viktigaste är ju att jag känner att allt börjar bli så himla lättare att göra. Min plan är väl att jag ska köra kuren till slutet av Mars och sen köra viktväktarna och träning. Detta  är sista gången ever jag kör kuren. Vill ju inte leva ett liv i fetmans tecken... Vill njuta av livet och inte behöva tänka på vikten dag ut och dag in. Men det är ju inte heller lätt att köra ren kur, all matos och dofter kan ju göra vem som helst knäpp och sitter och drömmer om mat då och då... Men jag ska banne mig klara detta och hoppas på stöd från min omgivning. Alla kommentarer av omtanke funkar ju inte alltid och ibland kan det vara väldigt sårande. Jag har ju bestämt mig för detta och inget kan få mig att lägga ner, har ju en plan.

Borde ta och fixa lite i klädkammaren men har inte hittat intresset än. Men ska ha gjort det innan sommaren. Nu är det dags för dagens första cigg. Ciao!

Denna kalla och sega söndag

Sitter och tar det lugnt framför datorn och känner mig sjukt seg. Är ledig i två dagar till och känner att det är vad jag behöver för att bli frisk... Dras med en förkylning som gör att mitt huvud känns som en stor klump.

I fredags var det sista dan på min och Marcs rullekurs och dom var så sjukt duktiga. Vi drog till Ali´s och softa. Vet inte vart det gick snett för plötsligt hade jag gått in i partymode. Spelade lite biljard och sen fick jag som vanligt den briljanta ideén att vi ska hem till mig. Åkte till högdalen och hamna på Engelbrekts som var det sjukaste jag sett på länge. Hahhaaa är allt vad jag har att säga om det stället. Insåg efter en halvtimme att vi borde gå hem till mig vilket vi gjorde. Väl hemma hos mig så hade vi sjukt kul.. Bråk om musiken var det ju som vanligt tills grannarna klagade, ormar flippade som förr i tiden och var galen och rullade runt på golvet. David stackarn fick ta emot det mesta av hans framfart och blev en aning mörbultad.
Själv har jag inte skrattat så mycket på dom senaste månaderna... Vid halvåtta var det dags för mig att sova och gick o la mig. vid tolvtiden insåg några av oss att vi va sjukt hungriga och gick ner till kinesen och käka buffé. Tog mig en timme att få i mig lite sushi. Gick sen upp och sov lite till. Sen vid fyra drog hälften till centralbadet och några hem. Själv la jag mig på soffan och glodde på mina serier. Mådde piss hela kvällen.

Sjukt roligt var det iallafall. Och har lärt mig att aldrig säga aldrig igen... Får ju bara äta upp det....

RSS 2.0